Punca dan Fakta Kes Bunuh di MSU Shah Alam 16 Jun 2014 ! (5 GAMBAR)

Portal Perkongsian Tips, Maklumat, Info Semasa dan Berita Terkini.

Close

Punca dan Fakta Kes Bunuh di MSU Shah Alam 16 Jun 2014 ! (5 GAMBAR)

Info dan Berita ini dibawakan oleh InfoDalamTalian.Blogspot.Com

Pelajar di sebuah IPTS terkemuka di Seksyen 13 Shah Alam dikejutkan dengan insiden kes bunuh yang julung pertama kalinya berlaku di Management and Science University (MSU) sejak ianya ditubuhkan. Dalam kejadian yang berlaku lebih kurang jam 3.30 petang, seorang pekerja tukang bersih warga Pakistan maut di tingkat 8 bangunan Science Tower. Identiti mangsa dikenali sebagai Muhammad Uzair, 25 yang merupakan pekerja pembersihan (Cleaner) di universiti tersebut. Punca kematian dipercayai akibat berselisih faham dengan rakan serumahnya yang turut bekerja ditempat yang sama.

Maklumat terkini yang SiakapKeli.com perolehi melalui komen pada Page Facebook Siakap Keli oleh Barbara Colorose:Tarikh : 16/6/2014
Sek : 302 kk

Fakta kes:
Pada 16/6/2014 jam l/kurang 1545 hrs maklumat mengatakan di tingkat 8 blok akademi MSU seksyen 13 shah alam ada (1)(L) w/negara pakistan tidak sedarkan diri dan serta dalam berlumuran darah.

Hasil siasatan awal:-
Tempat kejadian merupakan bilik AHU di tingkat 8 bangunan MSU seksyen 13 shah alam. Mangsa ( simati ) adalah (1)(L) w/negara pakistan

Mula berkerja dari SEPT 2013. Mangsa dengan saspek telah berlaku perselisihan faham akibat giliran memasak di rumah kongsi mereka. Tetapi telah di damai kan oleh supervisornya. Pada hari ini jam l/kurang 1535hrs supervisor tlh menghubungi pihak atasan dan memberitahu terjumpa mangsa yg telah mati. Apabila disiasat di percayai mangsa telah dibunuh oleh saspek iaitu (1)(L) w/negara pakistan :

Siasatan masih di teruskan.
Please quote timb KPD S Alam. Supt ruslan abdullah.Kes Bunuh Di MSU Shah Alam Trending Di Twitter


Sumber: siakapkeli.com
KLIK "LIKE" Untuk Menyatakan Sokongan Anda Kepada Adik Muhammad Firdaus