Kisah Sebenar Hubungan Siti Salmy dan Suspek Pemb_u_nuh Anaknya!!

Portal Perkongsian Tips, Maklumat, Info Semasa dan Berita Terkini.

Close

Kisah Sebenar Hubungan Siti Salmy dan Suspek Pemb_u_nuh Anaknya!!

Info dan Berita ini dibawakan oleh InfoDalamTalian.Blogspot.ComSuspek pembu_n_uh kanak-kanak 2 tahun yang dijumpai dikelar lehernya dikatakan dalam satu geng dan mengenali ibu mangsa bernama Siti Salmy.

Siti Salmy dan suspek dikatakan sering lepak bersama di mall di mana kanak-kanak 2 tahun itu dikatakan diculik.

"Siti Salmy dan suspek selalu dilihat menghabiskan masa bersama dengan kawan-kawan lain. Merea saling mengenali." kata seorang pekerja di mall tersebut yang sring melihat geng-geng Siti Salmy lepak di tingkat 4 mall itu.

Ada juga saksi yang selalu lepak di pusat beli belah itu berkata akan ternampak kanak-kanak 2 tahun itu bersendirian dan merayau seorang diri. Kata saksi yang juga seorang lelaki homeless, tempat tersebut (shopping mall) itu selalu dijadikan tempat lepak dan berehat geng-geng homeless. Lelaki itu juga menambah "Di sini sejuk, di luar panas".

Lelaki yang tak nak dikenali itu turut mengatakan ada juga aktiviti jual beli dadah di kawasan ini dan mungkin motif adalah dendam. 

Dia menambah, Siti Soffea merupakan budak yang comel dan tak takut orang ramai. Dia suka budak tersbut yang peramah namun tidak suka dengan perangai kedua ibu bapanya. Bapa mangsa kini berada di dalam penjara kerana kes dadah.

Suspek berbangsa India dan baru keluar dari penjara kerana memiliki senjata berbahaya dan pernah ditangkap kerana dadah.

Ibu mangsa, Siti Salmy kini di tahan reman untuk siasatan lanjut.

sumber: The Star
KLIK "LIKE" Untuk Menyatakan Sokongan Anda Kepada Adik Muhammad Firdaus