UPDATE: TERBONGKAR! Motif Pemb_u_n_u_h_an Kejam Kanak-Kanak Dikelar Leher!

Portal Perkongsian Tips, Maklumat, Info Semasa dan Berita Terkini.

Close

UPDATE: TERBONGKAR! Motif Pemb_u_n_u_h_an Kejam Kanak-Kanak Dikelar Leher!

Info dan Berita ini dibawakan oleh InfoDalamTalian.Blogspot.ComHari ini kami dedahkan punca dan sebab utama atau motif kejadian tersebut.
Penemuan mayat kanak-kanak dua tahun dengan leher terputus dipenggal lelaki dewasa mengejutkan ramai pihak. 

Namun, Kosmo! dalam satu artikel bertarikh 31hb Mei mendedahkan bahawa dendam dipercayai menjadi punca seorang kanak-kanak perempuan yang ditemui mati dengan kepalanya terpisah dari badan di tebing Sungai Klang berhampiran stesen komuter di Jalan Tun Sambanthan di sini malam kelmarin.


Satu sumber berkata, sebelum dib_u_n_u_h mangsa Siti Soffea Emelda, dua tahun enam bulan, dilarikan daripada jagaan ibunya yang bertemu rakan-rakan di Kompleks Kota Raya.
Namun kanak-kanak itu hilang dipercayai dilarikan sebelum ditemui mati di tebing sungai Klang


Sumber memberitahu, polis tidak menolak kemungkinan pembunuhan mangsa ada kaitan dengan dendam ibu kenalan ibu mangsa. Ibu mangsa merupakan seorang gelandangan dan juga dipercayai penagih dadah.
Maklumat ada mendakwa, ibu mangsa yang hidup merempat di ibu negara kerap menimbulkan rasa sakit hati dalam kalangan kenalan kerana kerap menipu dan tidak menepati janji dalam banyak perkara.

Dalam artikel pendedahan Kosmo! lagi, bapa kanak-kanak malang itu juga sedang menjalani hukuman  di penjara.
Semasa ibu mangsa pergi ke tandas pada pukul 4 petang, kanak-kanak itu yang dijaga rakan-rakannya, hilang sebelum mangsa kemudian ditemui sudah mati dalam keadaan mengerikan di tebing Sungai Klang.
BACA JUGA:
KLIK "LIKE" Untuk Menyatakan Sokongan Anda Kepada Adik Muhammad Firdaus