MENGEJUTKAN! Jiran Remaja OKU, Zul Mengaku Amal Hubungan S3JENIS Sejak 20 Tahun Lalu!

Portal Perkongsian Tips, Maklumat, Info Semasa dan Berita Terkini.

Close

MENGEJUTKAN! Jiran Remaja OKU, Zul Mengaku Amal Hubungan S3JENIS Sejak 20 Tahun Lalu!

Info dan Berita ini dibawakan oleh InfoDalamTalian.Blogspot.Com


Nilai: “Agama saya cuma atas kertas, saya tidak kisah.”. Itu pengakuan mengejutkan seorang lelaki warga tempatan dikenali sebagai Zul, 45, yang ditemui di rumah sewa seorang warga Kanada di Flat Taman Semarak, di sini, semalam.

Malah, Zul mengaku kepada wartawan bahawa dia dan lelaki warga Kanada berusia 50 tahun itu adalah pasangan 'se-je-nis' sejak lebih 20 tahun lalu. 

Dalam Ops 6p pada Sabtu lalu, warga Kanada itu ditahan bersendirian oleh anggota Jabatan Imigresen Negeri Sembilan di rumah berkenaan kerana kesalahan tinggal lebih masa di negara ini selain agensi terbabit turut menemui remaja orang kurang upaya, Muhammad Firdaus Dullah, 15, dalam keadaan kebuluran di sebuah rumah di kawasan flat berkenaan. 

Bagaimanapun, Jabatan Imigresen berkunjung semula ke rumah berkenaan, malam kelmarin, bagi mengesan maklumat yang boleh membantu siasatan berhubung warga Kanada itu sebelum menemui Zul, sekali gus membongkar kehidupan terlarang mereka.

ZUL selesa dengan cinta terlarangnya dan merancang untuk tinggal di Kanada.

Zul berkata, dia berkenalan dengan warga Kanada terbabit pada 1990 dan sejak itu, dia tidak lagi mementingkan kehidupan beragama dan jauh lari dari landasan Islam.

HarianMetro
KLIK "LIKE" Untuk Menyatakan Sokongan Anda Kepada Adik Muhammad Firdaus