MasyaAllah, Pemeriksaan Doktor Terhadap Adik Firdaus Amat Mengejutkan!

Portal Perkongsian Tips, Maklumat, Info Semasa dan Berita Terkini.

Close

MasyaAllah, Pemeriksaan Doktor Terhadap Adik Firdaus Amat Mengejutkan!

Info dan Berita ini dibawakan oleh InfoDalamTalian.Blogspot.Com

Berita terkini dari doktor yang melakukan pemeriksaan terhadap adik Firdaus ini amat mengejutkan.Hal ini kerana doktor mendapati makanan yang berada dalam perut adik Firdaus berusia sekurangnya 3 bulan yang lalu.

Berita terkini dari doktor yang melakukan pemeriksaan terhadap adik Firdaus ini amat .Ini bermakna adik Firdaus tidak makan atau minum hampir 3 bulan lamanya.Apakah yang menyebabkan dia boleh bertahan sebegitu lama sekali sedangkan manusia biasa hanya bertahan 3 hari tanpa makan dan minum?

Sesungguhnya ini semua merupakan kuasa Allah S.W.T yang memberi kehidupan kepada makhluknya.Dengan kuasa Allah S.W.T juga adik Firdaus ini dipertemukan sebelum Ramadhan dan dapat menyambut hari Raya Aidilfitri jika dipanjangkan umur kelak.Marilah kita doakan yang terbaik untuk adik ini.Semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki di kehidupan mendatang.


Wallahu'alam...
Sumber berita ini tidak dapat dipastikan, apa-apapun, sama-sama kita doakan kesejahteraan untuk adik Firdaus.KLIK "LIKE" Untuk Menyatakan Sokongan Anda Kepada Adik Muhammad Firdaus