Sayu,Luahan Suami Ini Kepada Isterinya Mampu Membuatkan Airmata Anda Mengalir!

Portal Perkongsian Tips, Maklumat, Info Semasa dan Berita Terkini.

Close

Sayu,Luahan Suami Ini Kepada Isterinya Mampu Membuatkan Airmata Anda Mengalir!

Info dan Berita ini dibawakan oleh InfoDalamTalian.Blogspot.Com

Kiriman dari pengikut Oh! Media berkenaan coretan seorang suami yang baru kehilangan isteri yang dinikahinya beberapa bulan yang lalu. Ini benar-benar amat menyentuh hati.

Sesungguhnya, sehebat mana pun kasih sayang kita pada orang tersayang, sesungguhnya tinggi lagi cinta dan sayang Allah kepada mereka. Ada insan yang dipinjamkan seketika sahaja dalam hidup kita untuk menjadi kenangan abadi yang terindah hingga ke akhir hayat.


Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada saudara seagama yang telah pergi menghadap Ilahi.

Pengirim menulis: 

"Baru2 ni. Berlaku di kch sarawak..sedih teramat kisah sepasang suami isteri..yang baru menikah 2-3 bulan.. Isteri nya telah bertemu ajal...kemalangan jln raya di apabila menumpang sebuah van yang otw balek dari institusi belajar memandu..and minggu lepas sbelom puasa si suami tlah post kat fb..saya sertakan apa yang dpt saya print screen..sangat menyentuh hati...si suami sangat tabah menempuh duggaan..semoga cerita ini dpt di kongsikan sebagai pengajaran untuk khalayak ramai..di bulan ramadhan ini.KLIK "LIKE" Untuk Menyatakan Sokongan Anda Kepada Adik Muhammad Firdaus